Redaktørerne

 
DSCF9537.JPG
 
 

Mathias Larsen

Grundlægger, redaktør og Kære Leder. Har arbejdet med undertekster til fjernsynet, men arbejder nu som henholdsvis gymnasielærer på Næstved Gymnasium & HF og redaktør på Alt i Ord. Er cand.mag. i engelsk med tilvalg i retorik.

Katrine Brøndsted

Redaktør hos Alt i Ord og forfatter til bøgerne Bollywoodfilm - en introduktion (2012) og Narrating India (2016). Cand.mag. i engelsk og dansk med Afrikastudier som tilvalg og hindi som sidefag. Underviser til hverdag i engelsk og dansk på Køge Gymnasium.

IMG_0229-kopi.jpg
 

Forfatterne

 
 
_DSC5534BW_Small.jpg

Kirsten Marie Øveraas

Kirsten Marie Øveraas er cand.mag. i engelsk, oversætter fra svensk, norsk og engelsk til dansk, især i form af versioneringer og undertekster til bl.a. DR, er forfatter til bogen Ti faldgruber – oversættelse for ikke-oversættere (Samfundslitteratur, 2014) og senest Ged eller mammut? Om at oversætte (Alt i Ord, 2017). Kirsten Marie holder foredrag og workshops om oversættelse og undertekstning, blogger om oversættelse på www.kirstenmarie.dk/oversat og er vært på sprogpodcasten Godt ord.

Læs mere på www.kirstenmarie.dk


Michael Løhde Andersen

Michael Løhde Andersen er cand. mag. i historie og religionsvidenskab. Han har skrevet og illustreret flere bøger blandt andet Gud, skurke og helte og "Alone" (som illustrator), "HJÆLP!"-serien (forfatter og illustrator) og har i en årrække også arbejdet som billedkunstner. Til dagligt er han ansat som underviser og grafisk facilitator hos HF & VUCFYN.

LØHDE1.jpg

Bornholm 002.jpg

Mark Herron

Mark Herron er ph.d. i retorik fra Københavns Universitet. Hans afhandling fokuserede på amerikanske præsidenters brug af storytelling, og det emne fortæller han jævnligt mere om på DR og TV2 samt ved foredrag rundt omkring i landet.

Han skriver desuden artikler for diverse dagblade og hjemmesider, og man kan bl.a. læse en række af hans retoriske analyser af præsidentielle taler på Kommunikationsforum.


Mie Frey Damgaard

Forfatter, kunstner og illustrator Mie Frey Damgaard står blandt andet bag børnebøgerne Sofie, hjertet & FølgeSvend (Alt i Ord, 2013), Rosas dans (Turbine, 2014) og tre tællebøger (Pind og Bjerre, 2016).

Læs mere på Mie Frey Works