FAQ

 

Hvad koster forsendelsen hos Alt i Ord?

Vi opkræver et ekspeditionsgebyr på 40 DKK (32 DKK + moms), og det er uanset, om du køber en lille bog eller hele paller med klassesæt. Ved køb af digitalt materiale (som e-bøger) er der naturligvis intet ekspeditionsgebyr.

Kan man betale via EAN-fakturering?

Ja, gerne. Vi har det dog ikke integreret i vores webshop, men send os en mail med din ordre og dit EAN-nummer, og så sender vi dig straks bogpakken og fakturerer via EAN-systemet.

Er Alt i Ords bøger glutenfri?

Ja. Vi anbefaler dog vores kunder, at de undlader at indtage bøgerne i fysisk forstand, da de primært er tænkt som åndelig føde. Åndelig føde skal dog forstås i overført betydning, da man ved køb af digitale bøger primært bør downloade dem til sin harddisk eller lignende og ikke direkte ned i ens bevidsthed, selv om det så cool ud i dokumentarfilmen The Matrix.

Hvad betyder FAQ egentlig?

Sprogforskere mener, at den oprindelige betydning gik tabt for flere århundreder siden. Enkelte teorier går dog på, at ordet oprindeligt stammer fra slaviske sprog og var et udråbsord, man brugte, når man man ville udtrykke både undren og aggression på samme tid.